VEEL GESTELDE VRAGEN  |  FREQUENTLY ASKED QUESTIONS  |  FAQ

Hier geven we antwoord op de veelgestelde vragen (FAQ).

Staat uw vraag er niet bij, neem dan even contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de voordelen van een virtuele tour zijn, wat een virtuele tour voor uw bedrijf kan betekenen en hoe wij te werk gaan voor het maken van de virtuele tour. Kijk op onze contactpagina hoe u contact met ons kan opnemen.

Google Street View (FAQ)

Waarom een virtuele tour?
Met een virtuele tour kunnen uw online bezoekers uw bedrijf, showroom, winkel, restaurant, hotel, sportschool etc. 24/7 bezoeken. Laat uw bedrijf zien zodat uw potentiele klanten op hun gemak thuis uw bedrijf kunnen bekijken.
Wat zijn de voordelen van een Google Street View virtuele tour
De klant kan 24/7 binnenkijken in uw bedrijf en de Google Street View virtuele tour heeft een positieve invloed op de ranking van uw positie binnen Google.
Wat is de werkwijze voor het maken van de virtuele tour?
Bij aankomst nemen wij graag alle details met u door. Zoals wat belangrijk is om in de virtuele tour te laten zien. Wat er wel en niet gezien mag worden. Aan de hand hiervan maken wij een plan van aanpak met het aantal panorama's die we met u bespreken. Na akkoord gaan wij starten met het maken van de panorama's.
Hoe lang duurt een Street View fotosessie
De duur is afhankelijk van het aantal te maken panorama's. Voor het merendeel van de virtuele touren zijn wij circa 1,5 uur bezig met het maken van de opname. Voor grote virtuele touren kan deze opname tijd langer zijn.
Welke voorbereidingen moeten wij treffen?
Het belangrijkste is dat de locatie schoon en opgeruimd is. Hou er rekening mee dat je alles op de virtuele tour kan zien.
Wanneer is de virtuele tour zichtbaar?
Zodra wij de opnames hebben gemaakt gaan we in de studio aan het werk om de foto's te stitchen tot panorama's en de nabewerking van de panorama's te doen. Hierna gaan we de virtuele tour creëren en uploaden naar Google. Dit hele traject neemt ongeveer een week in beslag.
Wat zijn de kosten van een Google Street View virtuele tour
De kosten hangen af van de grootte van het bedrijf en het aantal te maken 360 graden panorama's. Een belangrijke factor voor de prijs is ook of u een virtuele tour wilt waarin uw bedrijf globaal of in detail wordt weergegeven. Wij kunnen u telefonisch vaak al een goede indicatie geven van de kosten. Neem hiervoor contact met ons op. De kosten zijn éénmalig.
Zijn er jaarlijkse kosten verbonden met Google Street View?
Nee, er zijn geen jaarlijkse kosten verbonden aan Google Street View. Het enige wat u betaald is een éénmalig bedrag aan de fotograaf.
Wat is Google Business View
Google Business View is hetzelfde als Google Street View, maar dan voor bedrijven.
Wat is het verschil tussen Google Street View, Business View, Tour Extender en tour 'Op maat'
Google Street View en Google Business View zijn hetzelfde, Tour Extender is een layer over de Google Street View tour en tour 'Op Maat' is een virtuele tour helemaal los van Google en op maat voor u gemaakt.

Virtuele Maatwerk tour ‘Op Maat’ (FAQ)

Wat is een virtuele tour 'Op Maat'?
Een 'Op Maat' virtuele tour is een maatwerk tour die helemaal op maat voor u wordt ontworpen. Denk daarbij aan uw huisstijl, info pop-ups, navigatie menu en heel veel andere opties.
Wat zijn de voordelen van een virtuele tour 'Op Maat'?
De voordelen van de 'Op Maat' virtuele tour zijn enorm. Geheel vrij in het ontwerp. Hosting op eigen snelle servers. Veel meer mogelijkheden dan een Google Street View tour. En er zijn geen beperkingen in branches zo als bij Google Street View wel het geval is (onroerendgoed makelaars, jachtmakelaars, adult branch).
Google Street View of de tour 'Op Maat'
Veel klanten kiezen voor een combinatie van beide virtuele touren. De Street View tour voor betere zichtbaarheid in de zoekresultaten en hogere ranking van uw bedrijf. De tour 'Op Maat' om te embedden in de website en sociale media of als stand-alone tour.

Virtuele Galerie | Virtuele expositie (FAQ)

Wat is het verschil tussen een virtuele tour en een virtuele galerie of virtuele expositie?
Bij een virtuele tour maken wij panorama's van uw bedrijf, winkel, restaurant etc. Bij een virtuele galerie of virtuele expositie plaatsen wij digitale bestanden van uw product of kunst in een digitaal gemaakte ruimte (galerie of expositie).
Wat zijn de voordelen van een virtuele galerie of virtuele expositie?
De voordelen van een virtuele galerie of virtuele expositie zijn enorm. Toon uw kunst of product in een gecreëerde digitale omgeving. Of u nu wel of niet een fysieke locatie heeft. Een originele manier en helemaal van deze tijd.
Een online virtuele galerie of virtuele expositie laten maken?
Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn. Wij maken graag een passende aanbieding voor u.